Autor: Mirjam Esperk • 11. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusepp: PERHis pole praktikant paratamatu kohustus

Foto: Raigo Pajula
Ressursside vähesus ei ole mõjutanud Põhja-Eesti Regionaalhaiglas praktika läbiviimist, leidis haigla aasta parima praktikakoha kandidaadiks esitanud Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse õppetooli juhataja Kristi Puusepp.

"Viimasel ajal on enamasti räägitud tervishoiuvaldkonna probleemidest ja ressursside vähesusest, olgu see siis rahaline või inimressurss. Samuti on teemaks olnud õendusüliõpilaste praktikakohtade vähesus," alustab Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse õppetooli juhataja Kristi Puusepp juttu sellest, miks kõrgkool seadis PERHi parima praktikakoha kandidaadiks. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099