Autor: Violetta Riidas • 12. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva haigla töömaht on 15 aasta pärast sama

Narva haigla.
Foto: Raul Mee/ÄP
SA Narva Haigla funktsionaalne arengukava 2017–2030 näeb pikas perspektiivis, et praegu paljuski erasektori käes olevad teenused liiguvad aastaks 2030 Narva haiglale ja haigla töö mahud peaksid seega vaatamata elanikkonna vähenemisele ja vananemisele jääma suhteliselt samaks.

Kogu Ida-Viru piirkonda iseloomustavaks jooneks on sealsed patsiendid pöördunud aastaid rohkem eriarsti ja vähem perearsti poole kui muu Eesti, samas on ravivoodite kasutuse efektiivsuse näitajad narvakatel mitmeti paremad kui mulkidel. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099