Autor: Violetta Riidas • 13. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurim kaotaja on Narva haigla

Narva haigla.
Kuigi tervishoius on praegu väga palju lahtiseid otsi, on vähemasti haigekassa selle aasta lepingud haiglatega sõlmitud. Sarnaselt eelmiste aastatega olid ka seekordsed mahud soovitust tunduvalt väiksemad.

Enim on HVA haiglatest võrreldes eelmise aasta tegeliku tööga raha juurde saanud Valga haigla 8%. Suurim kaotaja on Narva haigla, kes kaotas 2% mahust. Kehvasti läks ka Tallinna Lastehaiglal, kes sai samuti pisut vähem raha kui eelmisel aastal, juhte on 4% vähem võrreldes eelmise aasta tegeliku tööga. Teistel haiglatel on paremini läinud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099