Autor: Triin Tabur • 15. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaks arsti said suure tunnustuse

Aasta suurpere 2017 – keskel lilledega pereema Kai Muru, kes on ametilt pediaater-geneetik.
Foto: Lasterikaste perede liit
Läinud nädalavahetusel pälvisid kaks Eesti arsti suure tunnustuse – üks neist valiti aasta emaks ja teine on 2017. aasta suurpere pereema.

Eile, 14. mail valis Eesti Naisliit aasta emaks Järvamaa haigla kauaaegse günekoloogi ja kolme lapse ema Heli Veeberi. Aasta ema abikaasa on samuti Järvamaa haigla arst ja üks nende kolmest tütrest on Tallinna lastehaigla arst.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708