Autor: Violetta Riidas • 23. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läbipõlemine: pingelise töö leegitsev varjukülg

Foto: Eiko Kink
Mõtestatud tegevus, võimalus aidata, tasakaal töö ja eraelu vahel, sõbralikud lähedussuhted ning meeldivad hobid – see on valem läbipõlemisest pääsemiseks.

Põhja-Eesti Regionaalhaiglas (PERH) tehtud uuring näitas, et erakorralise meditsiini osakonna arstidest pooled on läbipõlemise piiril. USA andmete kohaselt1 ongi enim läbipõlemist erakorralise meditsiini arstide seas, kuid ka sisearstide ja neuroloogide hulgas. Kõige vähem aga dermatoloogidel, pediaatritel ja patoloogidel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099