Autor: Mirjam Esperk • 1. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERHil on vajadus uue helikopteri maandumisplatsi järgi

Foto: Regionaalhaigla
Lisaks vajadusele uue maandumisplatsi järgi leiab PERH, et helikopteri maandumisplatsi rendisumma tuleks leida haiglale täiendavalt, seisab PERHi vastuskirjas sotsiaalministeeriumile. Ka arutletakse kirjas selle üle, kas mürgistusteabekeskuse viia üle PERHi

Regionaalhaigla pakub reanimobiiliteenust ja seekaudu ka koostöös PPAga helikopteriga patsiendiveoteenust. Regionaalhaiglat teenindab praegu Lastehaigla kinnistul asuv maandumisplats, mis on amortiseerunud ning mis ei vasta rahvusvahelistele standarditele tagamaks kriitiliste patsientide kiiret ja sujuvat jõudmist Lastehaiglasse või Regionaalhaiglasse, seisab Regionaalhaigla poolt sotsiaalministeeriumisse saadetud seaduste muutmiste eelnõude vastuskirjas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099