Autor: Violetta Riidas • 19. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterson: haigekassa nõukogu võiks olla kaheksaliikmeline

Eesti Ametiühingute Keskliitdu juht ja senine haigekassa nõukogu liige Peep Peterson.
Foto: Raul Mee/ÄP
Eesti Ametiühingute Keskliit leiab, et haigekassa nõukogu võiks olla kaheksaliikmeline.

Eesti Ametiühingute Keskliit on seiskohal, et Eesti Haigekassa nõukogu koosseisu vähendamine teenib haigekassa parema juhtimise huve. Liidu juht Peep Peterson ütleb oma pöördumises sotsiaalministeeri poole, et väga oluline on seejuures ka nõukogu, juhatuse ja loodava nõuandva kogu pädevuste täpsustamine ning uue koostöötraditsiooni kujundamine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099