Autor: Triin Tabur • 26. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERH ja Rakvere haigla sõlmisid partnerluslepingu

Rakvere haigla juhatuse esimees Ain Suurkaev.
Foto: Andras Kralla/ÄP
Põhja-Eesti Regionaalhaigla ja Rakvere haigla sõlmisid partnerluse raamlepingu, mille eesmärk on parandada ravi kättesaadavust, tagada tervishoiuteenuste kvaliteet ja kasutada efektiivsemalt selleks vajalikke raviressursse.

"Eesti haiglamaastikul ei tähenda võrgustumine ainult  kontrolliõiguse omandamist üldhaigla üle. Esmatähtis on sisuline ja probleemidele lahendusi otsiv koostöö," ütles Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu. „Rakvere haigla on meie jaoks oluline partner Põhja-Eestis ning koostööd tuleb tihendada," lisas ta. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099