3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valga haiglas inimesi rünnanud mees saadeti sundravile

Foto: Postimees/Scanpix
Tartu Maakohtu eilse määrusega lõpetati selle aasta 17. märtsil Valga haigla töötajaid ja patsiente rünnanud 57-aastase mehe suhtes kriminaalmenetlus ja talle kohaldati sundravi. Kohus leidis, et kuigi ründaja pani toime õigusvastased teod, ei saa teda nende eest karistada tema süüdimatuse tõttu.

Lõuna Ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi ründas mees Valga haiglas ravil olles seal viibinud haigla personali ja patsiente, lüües neid rusikate ning jalgadega. Kokku ründas ta kuut haigla personaliliiget, nelja patsienti ja ühte teda kinni pidama läinud politseinikku. Sellega pani mees süüdistuse järgi toime teise inimese kehalise väärkohtlemise ning vägivalla kasutamise võimuesindaja vastu seoses tema ametikohustuste täitmisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099