Autor: Kadi Heinsalu • 20. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eraravikindlustus teatud põhjustel järjest nõutavam

Vesivõimlemine kui üks taastusravi liik on ka eraravikindlustuses nõutud teenus.
Foto: Scanpix/PantherMedia
Inimesed eelistavad hinna tõttu eraravikindlustus haigekassa vabatahtlikule kindlustusele, mis samas annab neile väiksemad võimalused enda ravimiseks. Vaatame lähemalt.

Eesti pakub ainsana eratervisekindlustus ERGO kindlustusselts. Väljatöötatud paketid on mõeldud nii välismaalastele kui ka Eesti elanikele, samuti on võimalik valida rohkem või vähem teenuseid sisaldavaid pakette. Aastamaksed algavad olenevalt inimese vanusest paarisajast eurost ja võivad olla üle tuhande euro.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099