Autor: Kadi Heinsalu • 21. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirabitöötajad jäävad lisapuhkepäevadest ilma

Tallinna Kiirabi juht Raul Adlas
Foto: ÄP: Raul Mee
Tallinna Kiirabi töötajad tõstatasid hiljuti koosolekul mure, et neile ei ole võimaldatud ette nähtud lisapuhkepäevi ja avaldasid ühtlasi kartust, et haigekassa alla minnes on võimalused veel ahtamad.

Haigekassa lükkab oma vastuses selle mure ümber. "Järgmisest aastast ei konkureeri kiirabi ühegi muu teenusega oma rahastuse osas, sest on kokkulepe, et 2018. ei muutu mitte midagi, lihtsalt raha maksmise funktsioon tuleb haigekassale üle," selgitas haigekassa esindaja Liis Hinsberg.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099