Autor: Violetta Riidas • 14. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskmiselt ollakse haiglas 5,5 päeva

Foto: Raul Mee
TAI uuringust selgus, et aktiivravi keskmine ravikestus on viimastel aastatel olnud stabiilselt ligikaudu viis ja pool päeva.

Ligikaudu 135 000 inimest said 2016. aastal vähemalt ühe korra haiglas aktiivravi. Korduvalt haiglaravil viibinute osatähtsus oli suurim 65-aastaste ja vanemate seas. Ravil viibimise suurem osatähtsus on alla aastaste laste ja 65-aastaste ja vanemate elanike seas. Naisi kokku ravitakse ühe naise kohta rohkem kui mehi ühe mehe kohta, aga enamuses vanuserühmades ületab meeste kordaja naiste oma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099