Autor: Violetta Riidas • 3. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Karmen Joller – kaasaegne tervisemisjonär

Karmen Joller, Kivimäe Perearstikeskuse perearst, pälvis meditsiinimõjutaja 3. koha.
Foto: Raul Mee
Meditsiinimõjutaja 2017 III tulnud perearst Karmen Joller on võtnud vabatahtlikult ette inimeste tervisealase harimise.

Hiljuti võttis meedias sõna üks õde, kes leidis, et mõned patsiendid võiksid hügieeni eest rohkem hoolt kanda. Seepeale kirjutab Kivimäe Perearstikeskuse perearst Karmen Joller, et kui meedikut häirib kasimata patsient, tuleks sellest patsiendiga rääkida, sest me ei tea, kas tal on näiteks depressioon või mõni muu tahet halvav häda. Lihtsalt avalik hurjutamine ei aita.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099