Autor: Siret Trull • 12. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa nõukogu muutmise eelnõu on jõudmas valitsusse

Haigekassa nõukogu koosolek mullu jaanuaris
Foto: Eiko Kink / Äripäev
Haigekassa nõukogu koosseisu muudatusi puudutava seaduse eelnõu jõuab valitsusse tõenäoliselt lähima kuu jooksul, öeldi sotsiaalministeeriumist.

Lisaks nõukogu koosseisu vähendamisele on kavas moodustada nõukogu ja juhatuse juurde nõuandvad komisjonid. Nädala pärast toimuval haigekassa nõukogu istungil on kavas arutada haigekassa ja riikliku ravikindlustuse strateegilist arengut puudutavate küsimustega tegeleva alalise komisjoni moodustamist nõukogu juurde.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099