Galerii: Mustamäe tervisekeskuses lõigati linti

Mustamäe tervisekskuse avamine 16.01.18.
Mustamäe tervisekskuse avamine 16.01.18.

Lääne-Tallinna Keskhaigla Mustamäe tervisekeskuse tänasel pidulikul avamispäeval ütles haigla juhatuse esimees Imbi Moks, et uue keskuse üle võib vaid uhkust tunda.

Uue tervisekeskuse loomise õnnestumisel oli Imbi Moksi sõnul suur roll haigla nõukogul, kes päris uue tervisekeskuse ehitamise ideele omal ajal heakskiidu andis. Samuti kiitis haiglajuht hoone püsti pannud ehitusfirmat Rand ja Tuulberg. Hoone sai kasutusloa värskelt mõne päeva eest.

Neljakorruselises hoones on pinda 6117 m2.

Abilinnapea Taavi Aas meenutas, et algselt oli plaanis endine polikliiniku hoone remontida, ent lõpuks otsustati ikkagi päris uue maja ehitamise kasuks. "See mõte tekitas algul mõrudat meelt paljudes ja sotsiaalministeeriumis sai sel teemal korduvalt käidud," rääkis Aas. Nüüd on rajad sisse käidud, lisas ta, ning teistel tervisekeskuste ehitajatel selle võrra ehk kergem asju ajada.

Uues majas alustab sel kevad-talvel tööd paarkümmend perearsti, neuroloog, kardioloog, endokrinoloog, gastroenteroloog, günekoloog, ämmaemandad jpt eriarstid. Avatakse röntgenikabinet, ultraheli, on funktsionaaldiagnostika võimalused, taastusravibassein on analüüside võimalus.

Imbi Moks rõhutas koostöö rolli eri- ja perearstide igapäevas, uues majas on selleks kõik tingimused seatud. 

Keskuse avamispäeval pidasid kõne lisaks eelmainitutele ka terviseminister Jevgeni Ossinovski, ehitusfirma Rand & Tuulberg üks omanikke Raivo Rand, abilinnapea ja haigla nõukogu liige Merike Martinson. Õnnitlema olid tulnud mitmete Eesti haiglate esindajad.

 

Galerii

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.