Autor: Siret Trull • 17. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: vähiregister tähistas 40. sünnipäeva

Annika Veimer, TAI direktor
Foto: Meeli Küttim
Tervise Arengu Instituudi direktori Annika Veimeri sõnul algab 2018. aastal Eesti Vähiregistri jaoks uus ajastu: e-edulugu jõuab viimaks ka nendeni.

Eesti Vähiregistril täitub jaanuaris 40 aastat asutamisest. Sel puhul peeti eile teadusseminari, mille avas TAI direktor Annika Veimer. Ta meenutas, et 40 aasta eest peeti registrit perfokaartidel. Kuigi aastatega on andmete töötlemine lihtsamaks ja efektiivsemaks läinud, jõuab Eesti e-edulugu vähiregistrile appi alles tänavu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099