Autor: Violetta Riidas • 9. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadastik: see oli elu kõige ootamatum teade

Ülle Kadastik
Foto: Postimees/Scanpix
Presidendilt Eesti Punase Risti III klassi teenetemärgi saanud kliinikumi naistearst ja õppejõud Ülle Kadastikule tuli teade tunnustusest suure üllatusena.

Mis olid esimesed mõtted, kui tunnustusest kuulsite?See oli mulle ikka väga ootamatu teade. Kui esimesed kaks õnnitlejat soovisid varahommikul õnne tunnustuse puhul täpsustamata millise tunnustuse, siis arvasin et see on mingi absoluutne arusaamatus või eksitus. Kui juba kolmas inimene saatis õnnitlused, siis ma julgesin küsida, et mille eest ikka õnne soovite. Teadasaades ei suutnud uskuda ja vaatasin oma silmaga uudise üle. Reeglina ma ikka hommikuti viskan kõige kuumematele uudistele pilgu peale, sel päeval aga millegipärast ei jõudnud. Võin öelda, et see teade oli elu kõige ootamatum, ettearvamatum, üllatavam, uskumatum.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099