Autor: Siret Trull • 8. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LTKH naispere sai päeva veeta lillelõhnas

Rõõmsad naised radioloogiaosakonnast
Foto: LTKH
Lääne-Tallinna Keskhaigla meeskolleegid tõid naistepäeva puhul osakonnakaaslastele lilli, torte ja maiustusi ning ütlesid palju lahkeid sõnu.

LTKH kommunikatsioonispetsialisti Liisa Suba sõnul toimus näiteks naistekliinikus (Pelgulinna sünnitusmajas) südamlik õnnitlemine: hommikusel valve üleandmisel pidas üks meessoost tohter liigutava tänukõne oma naiskolleegidele. Teine meessoost kolleeg tõi naistele suure kollastest tulpidest koosneva kimbu. „Naistekliiniku naised olid väga õnnelikud, et neid meeles peeti – on ju meeskolleege naistekliinikus vähe, mistõttu on naiskolleegide üllatamise „koorem“ selle võrra raskem,“ tõdes Suba.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099