Autor: Triin Tabur • 22. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marek Seer: Tuletõrjet ei planeerita tulekahjude järgi

Valga haigla juht Marek Seer.
Foto: Valga haigla
Kuigi Valga haigla sünnitusosakond eesolevast sügisest ilmselt suletakse, haigla sellega seoses kedagi koondada ei plaani.

Valga haigla juht Marek Seer kinnitas, et kui haigla nõukogu otsustab sünnitusabi teenust mitte jätkata, siis günekoloogiline tegevus haiglas ikkagi jääb. "Siia kuuluvad nii ambulatoorne kui päevaravi, samuti statsionaarne teenusm," ütles Seer. "Nii et günekoloogilist abi saavad patsiendid täna ja tulevikus," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099