Autor: Violetta Riidas • 2. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglad hakkavad palka tõstma

Foto: Scanpix/ PantherMedia
Meditsiiniuudiste küsimusele, kas haigekassa leping katab palgatõusu, vastasid suuremate haiglate esindajad.

Lõuna-Eesti Haigla juht Arvi Vask, kinnitas, et kollektiivlepingu tingimused nad täidavad. "Haigekassa selle aasta lepingut veel ei ole (märtsi keskel, toim), kuigi summade suurused on enamvähem teada. Nagu ikka, ei kata haigekassast saabuv rahavoog kogu tunnitasude tõusu, aga kuna meil on ka muid sissetulekuid (müük teistele osutajatele, tasulised teenused patsientidele, liikluskindlustus, kaitsevägi jne), siis katsume hakkama saada."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099