Autor: Violetta Riidas • 6. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski: patsiendiesindus võiks tegutseda igas haiglas

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski
Foto: Andres Haabu /Äripäev
Riigikogus haigekassa nõukogu muutmise seaduse esimesel lugemisel tuli tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski välja mõttega, et Eestis peaks olema tugev patsiendiorganisatsioon, mille harud asuksid ka reaalselt haiglates ning kuhu patsiendid saaksid vajadusel kohe pöörduda.

Riigikogu liige Jürgen Ligile (REF, rahanduskomnisjon) jäi minister Jevgeni Ossinovski eelnõu tutvustusest kõrvu, et minister peab tõsiseltvõetavaks patsiendiorganisatsiooniks vaid Eesti Puuetega Inimeste Koda. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099