Autor: Violetta Riidas • 10. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sikkut: demograafia vastu ei saa

Tervise- ja tööminister Riina Sikkut rõhutab, et Eesti tervishoius tuleb paratamatult leppida demograafiliste protsessidega.
Riigikogu liige Jürgen Ligi uuris eile riigikogus tervise- ja tööminister Riina Sikkutilt, kuidas ta kommenteerib peaministri avaldust, kus viimane lubab rahastada Valga ja Põlva sünnitusosakondade tegevuse jätkamist reservfondist, mis on mõeldud vaid erakorralisteks juhtumiteks.

Jürgen Ligi:

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708