Autor: Siret Trull • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ligipääs TISile laieneb järgmisel aastal

Foto: Postimees/Scanpix
Sotsiaalministeeriumis on välja töötamisel seaduseelnõu, mis võimaldaks senisest suuremale hulgale tervishoiutöötajatele ligipääsu tervise infosüsteemile.

Seaduse muudatusega on kavas kehtestada loetelu kõigist tervishoiuteenuste osutamisel osalejatest, millega reguleeritakse tervishoiuspetsialistide ja -tehnikute ravis osalemine. Muudatusega tekib ravis osalevatele tervishoiuspetsialistidele ja -tehnikutele ligipääs tervise infosüsteemile (TIS) ulatuses, mis on vajalikud kvaliteetsema ravi pakkumiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099