Autor: Siret Trull • 22. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mõeldes halvimale, mis juhtuda võib

Suurõppus Siil
Foto: Kaitsevägi
Kui valmis on Eesti tervishoiusüsteem selleks, et tekib ootamatu sõjaolukord või leiab aset kohutav terroriakt? Hädaolukorraks ettevalmistumine on ametnikel ja meedikutel praegu täies hoos.

Kuigi mõelda tuleb ka kõige hullematele stsenaariumitele, on ehk isegi olulisem küsimus: kuidas tuleb Eesti haigla toime sellega, kui seda tabab ulatuslik elektrikatkestus? See võib juhtuda ka rahuajal. Aga kui elektrikatkestus tabab hoopis ettevõtet, mis varustab haiglat soojusenergia või veega? Mis saab siis, kui tekib tõrge kiirabide vedelkütusega varustamisel?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708