Autor: Violetta Riidas • 14. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piiber: patsiente teavitatakse registreerimisel

Pilt illustratiivne. Marienthali Kliiniku juhatuse liige Peep Piiber kinnitab, et patsiente informeeritakse registreerimisel, milline kliinik teraapiateenust pakub.
Foto: ÄP/Erik Prozes
MPPK ja Marienthali Kliiniku juhatuse liikme Peep Piiberi kommentaar tekkinud olukorrale, kus teraapiafondi patsientidelt küsitakse Marienthali Kliinikus 15 eurot omaosalust.

Peep Piiber: "Artikli tekst jätab mulje, et MPPK-s on teraapiafondi patsientide omaosalus endiselt 5 eurot, mis on eksitav. MPPK lõpetas 2017. aasta lõpuga perearstidele teraapiafondi raames teenuste osutamise, otsustati keskenduda psühhiaatrilise eriarstiabi (psühhiaatri vastuvõtule on visiiditasu 5 eurot) ja rehabilitatsiooniteenuste osutamisele. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099