Autor: Siret Trull • 17. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeerium: apteegireformiga tuleb edasi minna

Terviseala asekantsler Maris Jesse
Foto: Raul Mee / Äripaev
Kuigi Vabariigi Valitsus on alles kujundamas oma seisukohta riigikogus algatatud eelnõu osas, mis pööraks tagasi juba käivitatud apteegireformi, on sotsiaalministeeriumi seisukoht, et reformiga tuleks edasi minna.

Eesti Proviisorite Koja esindaja Karin Alamaa-Aas saatis juuni lõpus riigikantseleisse kirja, kus palus valitsusel mitte toetada reformierakonna algatatud ravimiseaduse muutmise seaduse eelnõu, millega soovitakse kaotada apteegi omandipiirangud. See tähendaks Alamaa-Aasa selgitusel sisuliselt 2014-2015 käivitatud apteegireformi tagasipööramist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099