Autor: Kadi Heinsalu • 18. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lopato: Kuni asjaolude selgumiseni Maimetsa eksperdina ei kaasa

Sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juht Eda Lopato
Foto: Meditsiiniuudised, mu.ee
Sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juhataja, kes ametikohustuste ühe osana juhatab ka seda komisjoni, kuhu kuulub infektsioonhaiguste dotsent Matti Maimets, vastas Meditsiiniuudiste päringule lühidalt, et kuni asjaolude selgumiseni sotsiaalministeerium doktor Maimetsa eksperdina ei kaasa.

Samas on komisjoni järgmine koosolek planeeritud novembrisse ja selleks ajaks võivad asjaolud olla selginenud ja otsus käes, kas Maimetsa tegevus oli kriminaalne või mitte.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099