Autor: Meditsiiniuudised • 18. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes kuulub koos Maimetsaga ravimikomisjoni?

Milline on sotsiaalministeeriumi ravimikomisjoni koosseis, kuhu kuulus ka altkäemaksukahtlustuse saanud dotsent Matti Maimets? Komisjon on rohkearvuline, nii et raske on ette kujutada kellegi ainumõju selle otsustele.

Antiretroviirusravimite (HIV ravimite) hankimise komisjoni juhtib sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juhataja, võib eeldada varasematest töö- ja terviseministrite käskkirjadest. Ministeeriumi kodulehel on komisjoni info all rippumas küll veel 2015. aasta käskkiri, kus komisjoni juht oli  toona sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna juht Dagmar Rüütel. Seega võib eeldada, et aasta tagasi selle ametikoha üle võtnud Eda Lopato on nüüd ka ravimikomisjoni uus esimees. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099