Autor: Triin Tabur • 8. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mitme nakkushaiguse levik kasvas aastaga oluliselt

Grippi haigestumine on aastaga peeaegu poole võrra kasvanud. Pildil H1N1 gripi vakstiinid 2009. a.
Foto: Scanpix/Reuters
Mitme nakkushaiguse levik on Eestis aastaga märkimisväärselt kasvanud, ehkki on ka neid nakkuseid, mille numbrid tublilt vähenesid.

Kui võrrelda nakkushaiguste levikut Eestis selle aasta oktoobri lõpu seisuga ja 2017 oktoobri lõpu seisuga, siis selgub näiteks, et aasta algusest kokku arvestades on tänavu oktoobri lõpuks olnud gripijuhtumeid kokku pea poole rohkem kui aasta tagasi oktoobri lõpu seisuga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099