Autor: Meditsiiniuudised • 13. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PERH otsib diagnostikakliinikule uut juhti

Põhja-Eesti Regionaalhaigla diagnostikakiiniku juhataja Riin Kullaste
Foto: Terje Lepp
Põhja-Eesti Regionaalhaigla diagnostikakliiniku juhataja Riin Kullaste ametiaeg lõppeb tänavu 31. detsembril, mistõttu otsib haigla kliinikule uut juhti.

Diagnostikakliiniku juhataja kuulub Regionaalhaigla juhtimismeeskonda ning on kliiniku vastutusvaldkonda kuuluvate erialade osas Regionaalhaigla esindaja Eesti meditsiinis. Kliiniku juhataja vastutab kliinilise töö, ravikvaliteedi ja eelarve eest, on teadusloome, arendustegevuste ja innovatsiooni eestvedaja ning seisab hea töö eest järelkasvu ja residentidega. Kliiniku juhataja tagab kvaliteetsete diagnostiliste uuringute ja teenuste pakkumise kontserniüleselt ning korraldab koostööd nii kliiniku sees, teiste Regionaalhaigla struktuuriüksuste kui ka koostööpartneritega, seisab töökuulutuses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099