Autor: Siret Trull • 14. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pikad öövalved viisid narkosõltuvuseni

Foto: Scanpix/ PantherMedia
Öövalvetest tekkinud unehäired sundisid unerohtu ja rahusteid võtma, mis ajapikku tegid erakorralise meditsiini osakonna arstist sõltlase ja kriminaalkurjategija.

Endine Lääne-Tallinna keskhaigla (LTKH) ja praegune Rapla haigla erakorralise osakonna arst Esta Mällo mõisteti 24. oktoobril suures koguses narkootilise ja psühhotroopse aine ebaseadusliku käitlemise eest tingimisi aastaks ja neljaks kuuks vangi.Mällo kirjutas teadaolevalt aastate jooksul välja suurtes kogustes psühhotroopseid ravimeid, mida ta tarvitas ise, kuigi osa retsept oli kirjutatud teiste inimeste nimele. Tänavu 10. augustil politseis ülekuulamisel tunnistas Mällo, et „kahtlustuses toodud kuriteo olen ma toime pannud täies mahus“. Ta rääkis, et 2013. aastal tekkisid tal isiklikud probleemid, töömaht LTKHs oli suur ja öised valved pikad, seetõttu tekkisid probleemid uinumisega.Loe artiklit Eesti Ekspressist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099