Kuula artiklit
Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 14. detsember 2018
Kuula artiklit

Kuula: mida lubavad poliitikud valimiste eel?

Konverents Meditsiin 2019
Foto: Terje Lepp
Konverentsil Meditsiin 2019 vestlusringis olid kohal 8 Eesti erakonna esindajad, et rääkida oma tervishoiupoliitilistest seisukohtadest.

11. detsembril toimunud vestlusringi alguses sai iga erakonna esindaja 3 minutit aega, et esitada nö oma tervishoiupoliitiline platvorm. Järgnenud küsimuste-vastuste voorus selgus, et suurtes küsimustes on erakondade esindajad üsna üksmeelsed. Järgnes üle poole tunni nn vaba mikrofoni.

Konverentsil kõnelesid: Urmas Siigur (Reformierakond), Riina Sikkut (Sotsiaaldemokraatlik erakond), Jaak Aab (Keskerakond), Georg Männik (Isamaa), Kuido Nõmm (Vabaerakond), Kadri Haller-Kikkatalo (Eesti 200), Artur Talvik (Elurikkuse erakond), Hasso Uuetoa (EKRE).

Kuula salvestust SIIT.

Kuula: mida lubavad poliitikud valimiste eel?
Kuula artiklit

Kuula: mida lubavad poliitikud valimiste eel?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708