Tallinn tunnustas parimaid tervishoiutöötajaid

Tallinna linnavalitsus ning sotsiaal- ja tervishoiuamet tunnustasid kolmapäeval Raekojas tänukirjade ning parima tervishoiutöötaja tiitliga 16 tervishoiutöötajat.

Tallinna abilinnapea Tõnis Mölderi sõnul ei ole asutuste juhtidel lihtne leida professionaalseid ja tublisid tervishoiutöötajaid, tihtilugu on töö intensiivne ning vastutus suur. „Tervishoiuvaldkond ei ole kindlasti kerge. Tihtilugu on töö ka väga intensiivne ning vastutus õlgadel suur. Vahel tuleb ette ületunde, kriitilisi olukordi ja langetada keerulisi otsuseid, ent oma pühendumuse ja hoolivusega päästate te inimeste elusid,“ tänas Mölder oma avakõnes tervishoiutöötajaid.

2018. aasta parima tervishoiutöötaja tunnustuskirja pälvisid Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse perearst Norbert Liivak, Perearst Anne Minka OÜ perearst Anne Minka, Tallinna Lastehaigla traumatoloog-ortopeed Jana Kritt, Lääne-Tallinna Keskhaigla günekoloogia osakonna juhataja Külli Idla, Ida-Tallinna Keskhaigla günekoloogia osakonna juhataja Mall Varvas, Põhja-Tallinna Regionaalhaigla kardioloog Maire Tiivel, Tallinna hambapolikliiniku hambaarst Reet Kauba, SA Koolitervishoid kooliõde Olga Sizõi, Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse OÜ pereõde Lilian Hallik, Tallinna Lastehaigla õde Jekaterina Taktajeva, Tallinna Kiirabi kiirabibrigaadi juht Pille Pütsep, Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhtiv laborant Jane Kurm, Ida-Tallinna Keskhaigla õde Katti Kõrve, Lääne-Tallinna Keskhaigla nakkuskliiniku õde Olena Kryklyva, OÜ Koduõde õde Rita Jakovleva, Kivimäe Perearstikeskuse pereõde Kerli Kaskla.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.