Autor: Meditsiiniuudised • 3. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITK aasta arst Mall Varvas usaldab oma kolleege jäägitult

ITK aasta arst 2018 tiitli pälvis naistekliiniku günekoloogiaosakonna juhataja dr Mall Varvas, kes töötab naistekliinikus alates 1990. aastast.
ITK aasta arst 2018 on naistekliiniku günekoloogiaosakonna juhataja Mall Varvas.
Foto: RAIGO PAJULA

„See tunnustus on minu jaoks isegi olulisem, kui ma esialgu ette kujutasin,” tunnistas Ida-Tallinna Keskhaigla aasta arsti tiitliga pärjatud dr Mall Varvas. Ta lisas, et kolleegide märkamine, väärtustamine ja tunnustamine on meie kõigi jaoks väga oluline.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099