Selline hakkab välja nägema PERHi uus psühhiaatriakliinik

PERHi uus psühhiaatriakliinik, 3D eskiis.
PERHi uus psühhiaatriakliinik, 3D eskiis.

Nelja aasta pärast peaks seni Seewaldi krundi tegutsev PERHi psühhiaatriakliinik asuma juba Mustamäel regionaalhaigla linnakus. Täna esitles haigla oma kodulehel uue kliiniku eksiisi.

Uut, ligikaudu 22 000 ruutmeetrilist korpust projekteerib rahvusvahelise hanke võitnud üks Eesti juhtivaid arhitektuuri- ja inseneribüroosid Novarc Group AS ning ehitusprojekt valmib järgmisel aastal, misjärel alustatakse ehitustöödega.

Regionaalhaigla infrastruktuuritehnika teenistuse juhataja Mairo Hirmo selgitas, et erilist rõhku soovib regionaalhaigla panna psühhiaatriakliiniku sisearhitektuurse lahenduse kavandamisel just patsiendikeskse ja kodusema ravikeskkonna loomisele ning seeläbi ravitulemuste tõstmisele. „Kui vaadata mujal maailmas loodud tänapäevaseid psühhiaatriakliinikute palateid, teraapia- ja päevaruume, siis võib üsna palju paralleele tuua moodastes hotellides nähtuga. Meil on väga hea meel, et eelpool nimetatud eesmärki aitavad selles projektis saavutada kogenud arhitektid arhitektuuribüroost Vaarpuu & Kõll ja kogenud sisearhitektid Pille Lausmäe büroost,“ ütles Hirmo.

 

3D vaade plaanitavale psühhiaatriakliinikule
3D vaade plaanitavale psühhiaatriakliinikule

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.