Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 6. märts 2019
Ainult tellijatele
Seedimiskiirus mõjutab inimese soolebaktereid
Kiiret seedimist on omane kiudainerikka toidu sööjatele.
Autor: Scanpix/ PantherMedia
Toidujääkide liikumise kiirus inimese soolestikus määrab ära soolebakterite koosluse, mis omakorda mõjutab otseselt inimese tervist, leidsid Tallinna Tehnikaülikooli teadlased.
Hiljuti ilmus mainekas erialaajakirjas Microbal Ecology in Health and Disease Tallinna Tehnikaülikooli teadlaste artikkel „Aeglaselt ja kiirelt kasvavate soolebakterite selektsioon muutuva lahjenduskiirusega läbivoolukultuurides“(Selection of fast and slow growing bacteria from fecal microbiota using continuous culture with changing dilution rate).
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Meditsiiniuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.