Autor: Meditsiiniuudised • 14. mai 2019

E-konsultatsioonide kasutus kasvas 67%.

Selle aasta esimesel kolmel kuul osutati e-konsultatsiooni teenust 6152 inimesele 106 000 euro eest. Perearsti ja eriarsti vahelise e-konsultatsiooni teenuse kasutus on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 67%.
E-konsultatsioonide kasutamine perearstide poolt on aastataguse ajaga märgavatalt kasvanud.
Foto: PantherMedia

Haigekassa esmatasandi teenuste osakonna juht Külli Friedemanni sõnul tehti kõige rohkem e-konsultatsioone liiges- ja lihashaiguste, vereringehaiguste ning kõrva-nina-kurguhaiguste erialal. Perearsti ja eriarsti vahelist e-konsultatsiooni saab sellest aastast kasutada 21 eriala, sealhulgas nüüd ka taastusravi, valuravi, naha- ja suguhaiguste ning veresoontekirurgia erialal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099