Autor: Meditsiiniuudised • 23. mai 2019

Kiik peab leidma sotsiaalsektoris kokkuhoiukohti

Riigi nelja aasta eelarvestrateegia läbirääkimisi pidav Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsioon kaalub plaanitavate riiklike investeeringute edasilükkamist ja ärajätmist. Teise seas on lahtised ka Tallinna Haiglaga seotud plaanid, kirjutab ERR.
Sotsiaalminister Tanel Kiik ei välista investeeringute vähenemist sotsiaalsektoris.
Foto: Raul Mee

Keskerakondlasest sotsiaalminister Tanel Kiik, kelle investeeringutaotluste portfellis suurim on Tallinna Haigla, märkis, et koalitsioon otsib investeeringute osas säästukohti. "Me püüame leida neid kokkuhoiuvõimalusi siis võib-olla investeeringute ajatamise, täpsemate eurorahade kasutamise, võib-olla ka selliste üleüldiste ülevälja kokkuhoidude tegemise, nii et ei kannataks ükski konkreetne sektor ja ükski konkreetne toetus ja ükski konkreetne inimene," märkis minister "Aktuaalsele kaamerale".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708