Autor: Kadi Heinsalu • 24. mai 2019

Täna algas 6. Balti uroloogide kongress

Reedel ja laupäeval toimub Tallinnas 6. Balti Uroloogia Kongress (6th Baltic Meeting in conjunction with the EAU), kus lisaks Eesti, Läti ja Leedu arstidele esinevad lektorid näiteks Valgevenest, Hispaaniast ja Austriast.
Andres Kotsar uroloogide konverentsi avamas.
Foto: Kadi Heinsalu

Lisaks peasaalile saavad rohkem kui 300 delegaati osaleda erinevates töötubades ja kahe päeva jooksul pannakse välja üle 83 posterettekande, mis on saabunud kohale ka Hiinast, Horvaatiast, Suurbritanniast, Poolast, Türgist, Portugalist, Valgevenest ja teistest riikidest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099