Autor: Meditsiiniuudised • 13. juuni 2019

Tanel Kiik kohtub ELi töö-, tervise- ja sotsiaalministritega

Sotsiaalminister Tanel Kiik osaleb 13. ja 14. juunil Euroopa Liidu tööhõive, sotsiaalpoliitika, tervise- ja tarbijakaitseküsimuste nõukogu (EPSCO) istungil Luxembourgis, kus on muuhulgas arutlusel Euroopa poolaasta ja selle riigipõhised soovitused ning tervisesüsteemide arengut soodustavad investeeringud.
Sotsiaalminisister Tanel Kiik arutab valdkonna olulisi teemasid EL kolleegidega.
Foto: Andras Kralla

Eesti kohta on riigipõhistes soovitustes ära mainitud majanduse hea seis ja kõrge tööhõive, ent samas tuuakse välja madal tööjõu tootlikkus ja suured piirkondlikud erinevused. Esimest korda on riigiraporti lisas ka soovitused investeeringutele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099