Autor: Kadi Heinsalu • 18. juuli 2019

Kallavere Haigla mullune aasta läks õendushanke vaidluse nahka

Kohtuvaidlused kustutasid mullu Kallavere Haigla lootuse kasumile, sest ehkki haigla võitis haigekassalt õendusabi osutamise hanke, siis teenust osutama hakata ei olnud võimalik.
Õendusabi hanke kohtuvaidlus kustutas Kallavere haigla kasumilootuse.

Kallavere Haigla brutokahjum oli mullu 97 000 eurot. Haigla ongi alates 2013. aastast olnud pidevalt kahjumis, v.a 2017. aasta, mil saadi ligi 4000 eurot kasumit. "2018. aasta kahjum on tingitud sellest, et võites haigekassa riigihanke konkursi õendusabis, tegime vajalikud ettevalmistused ja kulutused hanke täitmiseks. Aga algasid kohtuvaidlused haiglate vahel hanke üle ja lepingud jäid sõlmimata, teenuste osutamist ja vastavat tulu ei tulnud," kirjutab haigla juhtkond majandusaruandes. Sellest kohtuvaidlusest saab lugeda näiteks siit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099