Autor: Meditsiiniuudised • 18. juuli 2019

17 erialal tuleb residentuuris lisakonkurss

Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonnas toimub ka tänavu augusstis täiendav vastuvõtt kokku 17 erialal. Dokumente on aega sisse anda augusti keskpaigani ja nädal hiljem algavad eksamid.

Täiendav konkurss toimub järgmistele erialadele: erakorraline meditsiin, füsiaatria ja taastusravi, gastroenteroloogia, hematoloogia, kohtuarstiteadus, laboratoorne meditsiin, nefroloogia, patoloogia, peremeditsiin, psühhiaatria, psühhiaatria koos laste- ja noorukitepsühhiaatria kõrvalerialaga, pulmonoloogia, reumatoloogia, sisehaigused, sisehaigused koos allergoloogia kõrvalerialaga, sisehaigused koos geriaatria kõrvalerialaga ja töötervishoid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099