Autor: Meditsiiniuudised • 25. juuli 2019

Esmakordselt saab Baltikumis õppida radiograafia magistriõppes

Täna, 25. juulil, sai Tartu Tervishoiu Kõrgkool Vabariigi Valitsuselt loa, et alustada vastuvõttu rahvusvahelisele radiograafia (kiiritusravi) magistriõppekavale ning kõrgkool hakkab esimese koolina Baltikumis seesugust õpet pakkuma.

Radiograafia magistriõpe sobib neile, kes soovivad töötada kiiritusravi osakonnas ja seostada oma uurimistööd selle valdkonnaga.
Foto: PantherMedia

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ulla Preeden sõnas, et kõrgkooli arengut silmas pidades on tegemist ajaloolise hetkega. „See on esimene rahvusvaheline õppekava ning teine magistriõppekava, mis laiendab veelgi kõrgkooli võimalusi kvaliteetse kõrghariduse pakkumisel,” märkis Preeden.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099