Autor: Kadi Heinsalu • 8. august 2019

Haiglad Eestis paistavad silma töökiusamisega

Suures osas Eesti ettevõtetes pole psühhosotsiaalsed ohutegurid hinnatud ega maandatud, leidis sotsiaalministeeriumis koostatud värske analüüs. Eraldi on välja toodud kiusamisjuhtumite rohkust haiglates.
Töökiusamist on Eestis rohkem täheldatud ka haiglates.
Foto: mu.ee

Tööinspektsiooni nõustamisjuristid on toonud juhtumites enim välja haiglad, restoranide/baaride/sööklate köögid ja lasteaiad/koolid. "Ebaproportsionaalselt paistavad infotelefonis välja just lasteaiad, siis koolid ja seejärel restoranide/baaride/sööklate köögid ja seejärel haiglad," kinnitab aruanne.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099