Autor: Siret Trull • 12. august 2019

Apteekrite liit ei lubaks apteegiteenust osutada „videospetsialistidel“

Eesti Apteekrite Liit on seisukohal, et plaanitavate ravimiseaduse muudatustega, mis lubavad videokõne vahendusel ka proviisori või farmatseudi kohal viibimiseta apteegiteenust osutada, luuakse apteegivaldkonda probleeme juurde.
Eesti Apteekrite Liidu peaproviisor <strong >Kaidi Sarv.</strong>
Foto: Raul Mee

Liit on videokõnede kaudu nõustamist lubavate muudatusettepanekute osas kriitiline. Nimelt näeb juulis kooskõlastusringile saadetud Ravimiseaduse muutmise seaduse eelnõu ette, et videokõne vahendusel võib apteegiteenust proviisori või farmatseudi kohal viibimiseta apteegis pakkuda haruapteegis, mis asub asustusüksuses, mis ei ole linn ning kus ei ole teist apteegiteenuse osutajat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099