Autor: Aet Trisberg • 28. august 2019

Perearstid avaldasid terviseameti juhile umbusaldust

Perearstide selts andis esmaspäeval sotsiaalministrile üle terviseameti peadirektorile Merike Jürilole tehtud umbusaldusavalduse, kuna terviseamet ei otsi lahendust perearstide nappusele, vaid survestab allesjäänud arste töötama üle nende võimete.
Eesti Perearstide Seltsi juhi Le Vallikivi sõnul pole perearstid rahul terviseameti tegevusega.
Foto: Raul Mee

Perearstid nõuavad sotsiaalministrilt terviseameti töö kiiret ümberkorraldamist ja plaani perearstide kriisi lahendamiseks. "Ega palju ei ole vaja, see eelneva tausta põhjal sündinud ärritatuse tase on niivõrd suur, et praegu piisab väga vähesest," nentis Eesti Perearstide Seltsi juht Le Vallikivi eile Aktuaalsele Kaamerale antud intervjuus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099