Autor: Meditsiiniuudised • 16. september 2019

EHAS korraldab haiglaapteekrite pädevuse hindamist

Eesti Haiglaapteekrite Selts (EHAS) korraldab regulaarselt haiglas töötavate proviisorite ja farmatseutide pädevuse hindamist. Sellel aastal on pädevuskategooria taotlemise ning dokumentide esitamise tähtajaks 14. oktoober.
EHAS juhatuse esimees<strong > Marko Urbala.</strong>
Foto: erakogu

Pädevuse hindamine on haiglafarmaatsia erialal vabatahtlik protsess, millega haiglaapteekrite erialaorganisatsioon tunnustab sarnaselt teistele meditsiinivaldkonna erialaorganisatsioonidele haiglas töötavate proviisorite ja farmatseutide kutsealaste oskuste taset ja panust eriala arendamisesse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099