Autor: Meditsiiniuudised • 18. september 2019

Kümme meedet üldise vaktsineerituse saavutamiseks

Euroopa Komisjon ja Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) andsid ülemaailmse vaktsineerimisele keskenduva tippkohtumise järel omapoolsed soovitused vaktsiinennetatavate haiguste ning väärinfo leviku peatamiseks.
Foto: Julia-Maria Linna, Äripäev

Igaüks peaks saama kasu vaktsineerimise positiivsest mõjust, rõhutatakse Euroopa Komisjoni teates. Vaatamata ohutute ja tõhusate vaktsiinide kättesaadavusele tõkestavad vaktsineerituse määra suurenemist Euroopa Komisjoni hinnangul järgmised tegurid: vaktsiinidele juurdepääsu puudumine, vaktsiinide puudus, väärinfo, teadmatus haiguste riskidest, üldsuse usalduse vähenemine vaktsiinide väärtuse vastu ja investeeringute vähenemine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099