Autor: Meditsiiniuudised • 30. september 2019

Valga perearstid jõudsid haiglaga kokkuleppele

Haiglaga ruumide rendihinna üle vaielnud ja ka mujale kolimist kaalunud Valga perearstid jõudsid haiglaga kokkuleppele ning kolivad uue tervisekeskuse ruumidesse.
Foto: PantherMedia

Praegu haiglas ajutisel pinnal tegutsevate perearstide kolimist hiljuti valminud tervisekeskuse ruumidesse takistas kokkuleppe puudumine rendihinna asjus, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees. Haigla põhjendas, et igakuine rent 3,17 eurot ruutmeetrilt pole tõusnud 2002. aastast ning tarvis oleks tagasi teenida ka keskuse ehitusele kulunud summa. Seetõttu soovis haigla küsida vähemalt kuus eurot ruutmeetrilt. Haigla seitsmest perearstist viis aga tegi oma pakkumise, mis jäi alla soovitud summa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099