Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 2. oktoober 2019
Kuula artiklit

Eesti Vähiliit alustab heategevuslikku koostööd BonBon Lingerie´ga

Kodumaine pesubränd BonBon Lingerie osaleb oktoobri jooksul heategevuskampaanias "Terve Eestiga vähi vastu", mille käigus annetatakse 2% igalt sügiskollektsiooni toote ostult Eesti Vähiliidule vähiennetuse ja haiguse varajase avastamisega seotud tegevusteks.

“Meil on rõõm teatada, et sõlmisime Vähiliiduga koostööleppe vähiennetuse toetamiseks,” sõnas BonBon Lingerie tegevjuht Marge Muug. “Meie jaoks on see koostöö märgilise tähendusega, kuna seisame ka BonBon brändiga igapäevaselt naiste heaolu ja enesetunde tõstmise eest. Eesti Vähiliitu toetades saame anda selleks oma panuse.”

“Rinnavähk ei põhjusta varajases staadiumis vaevusi ega valu, seega on tähtis, et naised ka ilma kaebuste või sümptomiteta uuringul käiksid,” ütles vähiliidu juht Maie Egipt. “Uuringuga on rinnavähile viitavaid muutusi võimalik avastada isegi kuni 5 aastat enne kaebuste tekkimist. Selles staadiumis on rinnavähk ravitav."

Marge Muugi sõnul on BonBon Lingerie kollektsioonid saanud inspiratsiooni iseseisvatest ja tugevatest naistest. “Selline naine seisab igapäevaselt oma tervise eest ja sinna juurde võiks kuuluda ka regulaarne sõeluuringutel osalemine.”

Eestis tehakse rinnavähi sõeluuringut naistele vanuses 50-69 aastat, mille eesmärk on avastada rinnavähk võimalikult varases staadiumis ning vähendada sel moel haigusesse suremust ja tõsta haigete elukvaliteeti. Vähiregistri andmetel haigestub igal aastal Eestis rinnavähki keskmiselt 700 naist.

BonBon Lingerie on 15aastase ajalooga kodumaine disainerpesu bränd, mis pakub oma tooteid nii Eestis kui välismaal. Tallinnas käsitööna valminud pesu märksõnadeks on kõrgeim tootmiskvaliteet, parimad materjalid ning julge disain.

Eesti Vähiliit alustab heategevuslikku koostööd BonBon Lingerie´ga
Kuula artiklit

Eesti Vähiliit alustab heategevuslikku koostööd BonBon Lingerie´ga

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099